De Droom voor Fem

Foto: Fem
Op vrijdag 16 april en zaterdag 17 april wordt er oude kleding ingezameld voor “de droom van Fem”.  Fem is een vrolijk meisje van 6 jaar, ze is meervoudig beperkt. Motorisch is ze flink aangedaan en ze zit in een rolstoel. Ook kan ze nauwelijks praten en leert ze te communiceren met een spraakcomputer. “De droom van Fem” is om met Fem dolfijnentherapie te gaan volgen op Curaçao.
Dolfijntherapie is een ondersteunende therapie voor kinderen met een beperking en/of speciale behoeftes. Bij deze therapie staat de interactie tussen het kind en de therapeut samen met speciaal daarvoor getrainde dolfijnen centraal. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond, dat dolfijnen kinderen stimuleren zich verder te ontwikkelen en dat kinderen tot vier keer zo snel leren wanneer ze therapie volgden die gecombineerd word met interactie met dolfijnen. Dolfijntherapie kan bijdragen aan een fundamentele vooruitgang in de toekomst.
Dit kan haar helpen in haar ontwikkeling op verschillende vlakken, Om deze therapie te kunnen bekostigen organiseren we diverse acties. Zo sparen we bierdopjes en  gaan nu organiseren we nu een oude kleding inzameling. Voor iedere ingezamelde kilo krijgen we een bedrag van een opkoper om bij te kunnen leggen aan “de droom voor Fem”.
De kleding is in te leveren op vrijdag 16 april tussen 17.00 en 20.00, en op zaterdag 17 april tussen 9.00 uur en 15.00 uur. Het adres waar deze oude kleding dan ingeleverd kan worden is: Torenstraat 21 in Drunen.
Het verhaal rondom Fem en alle acties zijn te volgen op Facebook: Fem’s Wondere Wereld, of instagram fems.wondere.wereld.
Sparen jullie mee?

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen