FC Drunen genomineerd voor Verkiezing Club van het jaar

Foto: FC Drunen

Voetbalvereniging FC Drunen is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar.  Het is een uitdagend jaar geweest voor alle (sport)clubs. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden te behouden, zo ook FC Drunen

FC Drunen is als voetbalvereniging, waar buiten de sportieve prestaties, het plezier en de familiaire gezelligheid hoog in het vaandel staan. Op deze manier is er voor zowel jong en oud een prima mogelijkheid om samen te sporten, te ontspannen en sociale contacten te onderhouden. Waar sportief succes hand in hand gaat met haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De vereniging is inmiddels uitgegroeid tot een club met ruim 300 leden. FC Drunen beschikt over mannen- en damesseniorenelftallen, een complete jeugdafdeling Alle teams hebben gediplomeerde trainers. Voor de allerjongsten bieden zij de mogelijkheid om kinderen van 4 t/m 6 jaar als “superpuppie” alvast gewend te raken aan het bekende spel met de bal.

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.

Rabobank is vanaf haar oprichting nauw betrokken bij clubs en verenigingen. Dat komt omdat zij als coöperatie ook een soort vereniging of club is. Daarom heeft Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. We roepen alle clubs op om hun veerkracht zichtbaar te maken, anderen daarmee te inspireren en de waardering en erkenning te krijgen die ze verdienen.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Wat kunnen de leden van FC Drunen en hun familieleden, vrienden, kennissen nu hieraan doen?  Vanaf 19 april  (tot 24 mei) stemmen op voetbalvereniging FC Drunen. Iedereen kan vanaf 19 april tot 24 mei 2021 stemmen via deze link (je hoeft dus geen lid te zijn van een bank).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen