Nieuws van Protestante kerk Drunen

Foto: Protestante kerk Drunen

De Protestantse Kerk in Nederland is deel van de wereldwijde gemeenschap waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. De Protestantse Kerk in Nederland is vindplaats van geloof, hoop en liefde. Heusden.Nieuws plaatst sinds kort ook allerlei informatie van de Protestante kerk Drunen Vennestraat 57.

Eredienst zondag 25 april. Aanvang Kerkdiensten 10.00 uur. Voorganger Dominee Bram Wassenaar

Welkom in de kerk.
Zoals u allen weet zijn er wat coronamaatregelen betreft enkele versoepelingen. Dit geldt ook voor onze kerkdiensten. De kerkenraad heeft besloten om de kerk per 2 mei weer open te stellen voor maximaal 30 kerkgangers. Als u zich wilt aanmelden hiervoor dan kan dit per e-mail [email protected] of als u niet in de gelegenheid bent om te mailen via telefoonnummer 0416-377536.

  • U kunt zich tot vrijdag 22.00 uur opgeven voor de dienst van de daaropvolgende zondag.
  • De mensen die kunnen komen krijgen hierover bericht. U krijgt uiterlijk zaterdag voor 14.00 uur bericht terug.
  • Fijn, we mogen weer naar de kerk! Om te voorkomen dat we in ons enthousiasme te veel risico gaan lopen willen we u toch nog even hierop wijzen:
  • In de kerk geldt nog steeds dat de handen bij binnenkomst worden gedesinfecteerd, de mondkapjesplicht tijdens het lopen en de 1,5 meter afstandsregel. Neem de jas mee in de kerkzaal, niet ophangen in de garderobe om groepsvorming met besmettingsrisico te vermijden. Houdt minimaal 2 stoelen afstand tussen mensen uit verschillende huishoudens. Er is ook nog geen koffiedienst, graag na de dienst vanuit de kerkzaal direct naar buiten lopen. Even bijpraten kan in de kerkzaal met voldoende afstand of buiten. Geef elkaar de ruimte om te passeren. Zo zorgen we ervoor dat we ook nu elkaar niet (ongemerkt) besmetten.

Natuurlijk kunt u de dienst ook via zoom of via kerkomroep de dienst te volgen. Om deel te nemen aan de zoom uitzending klikt u op de volgende link:                  https://us02web.zoom.us/j/9076656950?pwd=ZE1aMGpxMXRMbS9ycUQ0bWxlM1V1Zz09  Meeting ID 907 665 6950 Passcode 5151
De kerkdienst is  online te beluisteren. (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21870 of www.kerkdrunen.nl)

Kindernevendienst en het Kinderlied
Er is nog geen kindernevendienst, tijdens de zoom-dienst is er wel een kindermoment en wordt ook het kinderlied gezongen. Thuis mogen jullie meezingen, dansen en klappen.   Het kinderlied voor de maand mei is: Ik moet weggaan. https://www.youtube.com/watch?v=VZ6E8gt9ZFQ

Overzicht activiteiten in de komende week-weken 

Datum en aanvangstijd Activiteit waar
Woensdag 5 mei

9.00 uur – 12.00 uur

Inname Voedsel/Kledingbank Open Hof
Zondag 9 mei

Aanvang 10.00 uur

 

Kerkdienst (30 personen)

Zoom-kerkdienst/kerkomroep

Ds. Bram Wassenaar

Open Hof
Donderdag 13 mei

Hemelvaartsdag

Informatie in kerkblad en op de website www.kerkdrunen.nl

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen