Parochie Augustinus gaat op ontdekkingsreis naar Maria

Foto: Kees Vos Fotografie

Op zaterdag 3 juli gaat parochie Augustinus op ontdekkingstocht naar Maria. Het bisdom organiseert deze dag die begint om 9.30 uur. Wie kent Maria niet? We kennen haar van de kapelletjes, de kaarsjes, de kerststal, het Ave Maria. Maar wie was zij eigenlijk? En wat betekent zij nu voor ons?

Je gaat op ontdekkingstocht en  wandelen door ‘Mariastad’ Den Bosch, en komen op de mooiste plekjes. Daar ontmoet je Maria. Ze laat je zingen, stoeptekenen, bidden, knopen ontwarren, bellen met een engel en nog veel meer.

Daarnaast kies je eventueel een workshop voor het hele gezin, daar leer je Maria nog beter kennen. De kans is groot dat je van haar gaan houden! Lunchen wordt voor gezorgd en sluiten af met een viering in de Sint-Janskathedraal met de bisschop Mgr. De Korte.

Voor wie?
Voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, broers, zussen en vriendjes zijn allemaal van harte welkom.

Geef je op vóór 12 mei bij het secretariaat:

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Reacties