‘Anders dan Anders’ met Nina Blom

Foto: Ad Kraamer

‘Je bent een verschrikkelijk kind’. Zo heet het boek dat Nina Blom schreef over de verschrikkelijke mishandelingen vanaf haar geboorte tot haar veertiende jaar. Gepleegd door haar moeder die het Münchhausen by Proxy-syndroom had.

Münchhausen by Proxy is een hele ernstige vorm van kindermishandeling, waarbij de verzorger(s) van een kind het kind aanpraten dat ze ziek zijn of daadwerkelijk ziek maken. En dit deed haar moeder op een slinkse wijze. Zij heeft haar dochter jarenlang thuis gehouden, afgezonderd en gedrogeerd. Zelfs een euthanasiemiddel toegediend. Dankzij een alerte kinderarts die op den duur wantrouwen kreeg, is het leven van Nina op het nippertje gered. Maar zij ondervindt nog steeds ingrijpende gevolgen van deze onvoorstelbare handelingen van haar moeder.

In de 77e aflevering van ‘Anders dan Anders’ doet Nina haar schokkende verhaal aan presentatrice Jacqueline Fenn. Uitzending donderdag 6 mei vanaf 19.00 uur op HTR-TV, kanaal 42 Ziggo of kijk op HTRMedia.nl/tvgemist

Op de foto: Jacqueline Fenn & Nina Blom Foto: Ad Kraamer

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen