De dansschoenen kunnen weer uit het vet

Foto: Stijldansclub Vlijmen

De stijldansclub uit Vlijmen is al anderhalf gesloten. Iedereen snakt weer naar een gezellige muziek, dans en ontmoetingsmiddag. Misschien in het begin nog met een danspartner uit het zelfde huishouden maar als de versoepelingen zich doorzetten mag je straks van dame of heer wisselen.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten gaat de dansclub uit Vlijmen openen met een feestelijk After Corona Bal. Iedereen die een beetje kan dansen of het graag wil leren is welkom. Daarna is er elke donderdagmiddag weer gezellig bijeenkomst in Buurthuis De Korf om te oefenen of “vrij dansen”. Kunnen dansen is iets waar je je hele leven plezier van hebt. Overal waar mensen bij elkaar komen en waar muziek is wordt gedanst. Denk aan bruiloft, vakantie, kermis, cruise, feestjes, dinerdansant, carnaval, etc.

Lijkt stijldansen je wat en wil je op de hoogte worden gehouden of alvast een plaats reserveren op de toekomstige lessen en oefenmiddagen dan kan dat via de mail  en tegenwoordig ook via de App 0620287072. Op de website www.stijldansclub.nl staan foto’s en filmpjes van voor de pandemie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen