Wethouder Thom Blankers aanwezig bij HTR Actueel

Foto: HTR Actueel

Zaterdag 8 mei is er weer een nieuwe aflevering van HTR Actueel. Bij presentator Annette Keetels komen deze keer weer drie interessante items aanbod. In de studio zijn aanwezig wethouder Thom Blankers die komt vertellen over Platform Techniek De Langstraat. Verder gaat het over Energiek Heusden met het Zonnepark Hooibroeken. Ook voorzitter Wim Straver is present en komt vertellen over Memories & Dreams 2021.

Platform Techniek De Langstraat
Via een liveverbinding werd vanuit de Koningszaal van het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch op 29 april 2021 overgeschakeld naar het Let’s Play Lokaal bij SG De Overlaat in Waalwijk. Daar lanceerde een robot het logo van Platform Techniek de Langstraat en de slogan ‘Techniek van jouw toekomst’.

Wethouder Thom Blankers: “In de Langstraat zitten bedrijven nu al te springen om goed opgeleid technisch personeel. In de toekomst wordt die vraag alleen maar groter. Platform Techniek de Langstraat richt zich daarom op het enthousiasmeren van kinderen en jongeren voor een technische opleiding en baan, het liefste bij een bedrijf in de regio.”

Energiek Heusden
Op maandag 17 mei houdt Energiek Heusden samen met ontwikkelaar Sunvest een informatiebijeenkomst over “Natuurlijk Zonnepark Hooibroeken” in Heusden. De aanvang is om 19:30 u. Alle inwoners van Heusden zijn van harte welkom bij deze digitale bijeenkomst. Om deel te nemen is het belangrijk om in te schrijven.

Memories & Dreams 2021
Memories & Dreams 2021 wordt een groots meerdaags muziekspektakel in de tot concerttempel omgebouwde ‘De Slagen’ te Waalwijk met meer dan 3.000 bezoekers. Het publiek kan genieten van meer dan 100 musici, tientallen jonge toptalenten, dansers en professionele artiesten, die zich belangeloos inzetten ten bate van het Hospice Francinus de Wind. Het geheel is een initiatief van het Symfonisch Blaasorkest Drunen en wordt gerealiseerd door de inzet van maar liefst 200 vrijwilligers. Daarmee is Memories & Dreams 2021 één van de grootste muzikale events van Brabant.

De drie items
< Wethouder Thom Blankers over Platform Techniek De Langstraat
< Energiek Heusden over het Zonnepark Hooibroeken
< Voorzitter Wim Straver over Memories & Dreams 2021

Presentatie: Annette Keetels en de uitzending begint om 19.00 uur. Herhaling zondagavond vanaf 20.00 uur. Kijk ook op www.htrmedia.nl bij TV uitzending gemist !

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen