Efteling acht weken langer geopend deze zomer

Foto: Heusden Nieuws

In de zomervakantie mag een bezoek aan de Efteling eigenlijk niet ontbreken. Sinds de heropening van het park afgelopen mei, wordt door Sprookjesbosbewoners en medewerkers nu reikhalzend uitgekeken naar een mooie zomer. De Efteling biedt deze zomer – naast verfrissende waterattracties en spectaculaire achtbanen – ook het nieuwe Speelbos Nest! voor de allerkleinsten en een afwisselend horeca-aanbod. Op de meeste avonden is het park tijdens de zomervakantie extra lang open.

Open van 10 tot 10
Tijdens de zomervakantie is de Efteling langer open: op de meeste zomerdagen zelfs tot 22 uur. Zo kan je extra lang genieten van verkoelende waterattracties zoals de Piraña of het spookschip De Vliegende Hollander, of van een frisse smoothie of een ijsje op de vele terrassen.

Gereguleerd bezoek
Voor een bezoek aan de Efteling is een geldig entreebewijs en een reservering nodig, om de capaciteit overdag en in de avond te kunnen reguleren. Dagtickets (€ 45,-) zijn geldig van 10.00 uur tot 22.00 uur. Avondtickets à € 25,- (van 18.00 tot 22.00 uur) zijn speciaal voor iedereen die de Efteling alleen in de avond wil beleven. Deze tickets zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar vanaf eind juni. Kijk op de Efteling-website voor de precieze openingstijden: https://www.efteling.com/nl/park/openingstijden

Meer informatie over de zomer in de Efteling: www.efteling.com/zomer

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen