Bijeen Heusden: Long COVID-café Heusden

Foto: Pixabay

Heeft u na (langer geleden) corona te hebben gehad nog steeds last van klachten als vermoeidheid, concentratieverlies en kortademigheid? Grote kans dat u last heeft van long COVID. Heel vervelend! Bijeen organiseert een lotgenotenplatform voor mensen in de gemeente Heusden die kampen met long COVID-klachten. Het Long COVID-café Heusden is een plek waar mensen met langdurige klachten een plek krijgen om met gelijken ervaringen te delen.

Gelijkgestemden
Het Long COVID-café is ontstaan na een signaal van een Drunense bewoonster met long COVID-klachten. Samen met Bijeen is hier het gezamenlijke initiatief voor alle Heusdenaren die last hebben van long COVID uit ontstaan. Centraal staat het delen van verhalen, ervaringen, tips en informatie. Ook als u uw hart wilt luchten bent u welkom bij het long COVID-café Heusden.

Rekening houden met
We houden het Long COVID-café laagdrempelig: kleine groepen, niet te veel prikkels en vooral aandacht voor eigen energie. Sociaal werkers van Bijeen ondersteunen waar nodig en denken met lotgenoten mee.

Interesse?
Wilt u met gelijken in gesprek, dan kunt u voor 8 juli a.s. uw interesse doorgeven. Neem contact op met Bijeen voor meer informatie en aanmelden. Bij veel belangstelling worden er meerdere bijeenkomsten gepland.

Locatie: Buurthuis De Korf, Vlijmen
Datum: maandag 12 juli a.s. (ochtend)
Interesse: interesse doorgeven via 073 511 83 50, uiterlijk 8 juli

Tijdens het opstarten van dit initiatief zijn er twee professionals van Bijeen Heusden aanwezig. We staan altijd open voor uw feedback. Uw kennis kan ons helpen om dit platform verder te ontwikkelen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen