Er mag weer gejankt worden!

Foto: OTJ

Eindelijk…na ruim anderhalf jaar mogen de dames van Om te Janken uit Drunen weer helemaal los gaan. Want vanwege Corona was hun gezellige meezingrepertoire al die tijd niet te horen. Natuurlijk moeten voor de (her)opstart hun keeltjes eerst gesmeerd worden met hun favoriete huisdrank van Tilburgs fabrikaat zodat die weer van fluweel worden.. dát zijn zij in ieder geval nog niet verleerd.

Dus de accordeon van Yvonne en de baton van Els worden afgestoft en voorlopig zal er veel geoefend moeten worden om de stembanden weer soepel te krijgen.
Dit jaar bestaat gezelligheidskoor Om te Janken 20 jaar.  De Jankers vormen een hechte club die gedurende al die jaren veel lief maar helaas ook leed met elkaar hebben meegemaakt. Er is weinig verloop en er bestaat zelfs een wachtlijst met aspirant-Jankers.
Uiteraard gaat dit jubileum nog op een uitbundige manier gevierd worden. De feestcommissie gaat nog voor grote verrassingen zorgen.

Zodra de stembanden weer op orde zijn zal gezelligheidskoor Om te Janken weer acte de présence geven op diverse festivals en overige optredens.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen