Leer bridgen in Drunen

Foto: Pixabay

Op 30 september 2021 start een nieuwe beginnerscursus bridge in Drunen. De cursus omvat 12 lessen die worden gegeven op de donderdagmiddag. Wij werken met de lesmethode van de Nederlandse Bridge Bond. De lessen worden gegeven bij de Remise in Drunen. Meer info via [email protected] of 06 – 12636418.

Misschien heb je wel eens van vrienden of kennissen gehoord dat ze bridgen of heb je zelf weleens overwogen om te gaan bridgen. Maar wat is dat nu precies, ‘bridge’?

Bridge is een boeiend en uitdagend kaartspel dat je samen met een partner speelt. Bridge wordt vaak gespeeld op een club, maar het kan ook thuis met vrienden. Of op vakantie, want bridge is over de hele wereld populair. Ook online kun je het op elk moment spelen, tegen wie dan ook.

Bridge wordt als sport ook in competitieverband gespeeld. Een spel duurt ongeveer 7 minuten en in competitieverband worden er meestal 24 spellen gespeeld. Er zijn talloze redenen waarom bridge een fantastische vrijetijdsbesteding is: het is gezellig, houdt je mentaal fit en is heel betaalbaar.

Maar boven alles: bridge is ‘verslavend’ leuk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen