Foto van de maand fotoclub PS4FUN

Foto: Francis Thole

Elke maand krijgen de leden van fotoclub PS4FUN een uitdaging in de vorm van een maandopdracht op een creatieve wijze aan de slag te gaan. De winnaar van de maandopdracht van september was Francis Thole. Zij verteld ons hoe zij tot deze mooie foto is gekomen.

De opdracht voor de maandfoto ‘vliegen’ was voor mij een “thuiswedstrijd” aangezien ik Sr Purser ben bij KLM. Dit moest en zou dus een winner worden

Maar niets vond ik speciaal genoeg en heb er dus lang over lopen wikken en wegen. Uiteindelijk met mijn camera tijdens een vlucht in de cockpit aan de slag gegaan. De mannen voorin wisten hoe een vliegtuigje te vouwen en die heb ik op het cockpit raam getaped met cellotape, vervolgens de copiloot uit zijn stoel – ik erin met camera- en klikken maar! Van alle verschillende creaties vonden we deze uiteindelijk de meest grappige omdat het net lijkt of dat papieren vliegtuigje echt zelfstandig hoog in de wolken vliegt.

De foto is geschoten met een Fujifilm X-T2 met een sluitertijd van 1/250, ISO 200 en een diafragma F13.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen