Ad van Ooijen koning bij het Sint Joris gilde Heesbeen

Foto: Gilde Joris Heesbeen

Op zaterdag 30 oktober werd op het schietterrein van het Sint Joris gilde in Heesbeen weer gestreden om de jaarlijkse koningstitel. In 2020 had deze traditie helaas geen doorgang kunnen vinden vanwege de toen geldende Corona maatregelen. Na 551 schoten was het Ad van Ooijen die het laatste stuk van de houten vogel naar beneden haalde, het was de zevende keer dat hij de titel wist te veroveren.

Ad was ook al 2 keer Keizer van het Sint Joris gilde. Voor-schutter werd Jan van Tilborg en na-schutter Henri Fitters. Na afloop genoten de leden van een gezellig samenzijn met een bbq. Omdat er vanwege ook dit jaar geldende corona maatregelen geen volledige onderlinge competitie en wedstrijden met andere verenigingen mogelijk hadden plaats gevonden, waren verder geen prijzen te verdelen. We hopen dan ook dat 2022 een “normaal” sportief jaar zal worden.

Tijdens de winterperiode is er maar 1 wedstrijd,“ Winterkoning”, op de 2e zaterdag van januari. Daarna zal het nieuwe schietseizoen begin april weer van start zal gaan. Mocht door dit bericht uw interesse in de schietsport en het Sint Joris gilde zijn gewekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om komend seizoen vrijblijvend enkele wedstrijden bij te wonen en te kijken of de schietsport iets voor u is.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen