Sint & Piet in het Licht door Vlijmen

Foto: WGF

Op vrijdagavond 19 november 2021 zal Sinterklaas niet alleen met een mooie lichtjesintocht door Vlijmen rijden, maar zal er ook een defilé plaatsvinden. Alle kinderen, ouders, opa’s, oma’s en de buurvrouw kunnen zo nog even langs Sinterklaas lopen. Ze hebben dan de gelegenheid om hun mooiste verlichte outfit, lampion, LED-ballon of welke creatie dan ook, aan Sinterklaas te showen.

De sfeervolle verlichtte intocht vertrekt om 18:00 uur vanaf het Plein (voor de Action langs). Van daaruit trekt de lange stoet via De Akker, Wolput, Tunnelweg en Nassaulaan naar het Burgemeester van Houtplein. De Sint komt daar rond 19:00 uur aan.

Geen podiumfeest maar een defilé
De afgelopen jaren hebben we iedereen uitgenodigd om aan te sluiten en mee te lopen naar het eindpunt. Doordat we nog te maken hebben met Corona, hebben we besloten in plaats van een eindfeest, een defilé op het Burg van Houtplein te houden!

Begeleidt door de Pieten kunnen we op die manier realiseren dat het publiek doorstroomt en toch nog een extra blik van Sinterklaas kan opvangen. Ook kunnen de kinderen genieten van warme chocomelk, pepernoten/snoepzakken* en van muziek en dansoptredens; waaronder Kix Dance, Bloast um op en Sint, Mauricio en de rest. *zolang de voorraad strekt.

Sinterklaas zal het geweldig vinden als alle kinderen die meelopen, zelf ook verlicht zijn!. Dit kan met een mooi lampje/lampion, een verlichte paraplu, step, outfit, kapsel. Wees lekker creatief! en hoopt dat alle kinderen op 19 november aansluiten bij de intocht!

Meer informatie vind je op onze Facebookpagina Sinterklaas in Vlijmen en op www.sinterklaasinvlijmen.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen