Beeldplan nieuwe inrichting Dillenburgpark

In opdracht van de Gemeente Heusden heeft Tuin Ontwerp Buro van Daniëlle Hulsebos uit Vught in samenwerking met Heusden en de initiatiefnemers van Dillenburgpark een beeldplan gemaakt waarmee de plannen voor de nieuwe inrichting van het park handen en voeten kan gaan krijgen.

Het concept Kamers en Randen geeft een duidelijke structuur aan het park én de bestaande sportvelden en biedt tegelijkertijd nog voldoende ruimte voor burgerinitiatieven. Niet alleen wordt het park opener en toegankelijker, ook komt er voldoende ruimte voor sport en spel voor alle leeftijden en krijgt het Dillenburgpark een link met het Gezondheidscentrum Drunen voor revalidatie. Elke kamer zijn eigen sfeer en functie maar met elkaar verbonden door zichtlijnen, groenstructuren of paden. Daarnaast biedt het plan ruimte voor waterberging, buiteneducatie, een voedselbos en een meer biodiverse inrichting.

Het Dillenburgpark is gelegen aan de Prins Hendriksstraat in Drunen. Voor sommige een bekende plek, voor anderen niet. In het park vind je nu sportvoorzieningen en voorzieningen voor recreatie. Dagelijks komen er mensen naar het park om te wandelen, te spelen of te sporten

Meer weten?
Blijf het volgen op de website

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen