Kerstwens van 2020 gaat voor Denzel alsnog in vervulling

Foto: BB op de Vliedberg

Dinsdag is Denzel van Bs het Palet door Buurt Bestuurt op de Vliedberg verrast met zijn kerstwens van vorig jaar.  Corona en tijdgebrek hebben ervoor gezorgd dat de wens niet kon worden uitgevoerd. Ook dit jaar laat Buurt Bestuurt op de Vliedberg voor de inwoners van de wijk weer kerstwensen in vervulling gaan.

De wens van Denzel heeft een groot (sociaal) kerstgehalte waar Buurt Bestuurt op de Vliedberg niet aan voorbij wilde lopen. Denzel wil graag dat alle leerlingen van de school kerstkaarten/tekeningen maken en deze dan overhandigen aan de bewoners van St. Janshof. In overleg met alle leerkrachten gaan vanaf nu alle leerlingen van Bs ‘t Palet aan de slag om Denzel zijn kerstwens in vervulling te laten gaan. – Wordt vervolgd

Ook dit jaar laat Buurt Bestuurt op de Vliedberg voor de inwoners van de wijk weer kerstwensen in vervulling gaan. Dinsdag 7 december a.s. zijn de flyers voor de kerstwens weer afgeleverd op de basisscholen. De leerlingen kunnen hun ingevulde wens in de desbetreffende doos stoppen.

Onderstaande een terugblik van vorig

1e Kerstwens 
2e Kerstwens
3e Kerstwens
4e Kerstwens
5e Kerstwens

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen