Nieuw in Drunen: AC Carwash

Helemaal gloedjenieuw is de AC Carwash aan de Cees van Delftstraat 4 in Drunen. Sinds een aantal weken kun je bij eigenaar Peter Beaard terecht in de vier ruim opgezette wasboxen om je auto te reinigen. Peter Beaard, die sinds 2013 eigenaar is van AC Autocare Nederland, wat doet in wasstraten en wasboxen voor zowel auto’s als trucks. Beaard heeft zijn droom uit zien komen en is erg trots op zijn ruim opgezette Carwash en stofzuigerplein in Drunen

Een Carwash is natuurlijk ideaal doordat je op weg naar huis nog snel even je auto een goede opfrisbeurt kun geven. Bij AC Carwash bestaan diverse keuzes voor een wasprogramma – en dat al voor 1 euro. Daarnaast kun je eventueel afrekenen met muntjes en contactloos betalen.  Ook is het mogelijk om je auto  aan de binnenkant  schoon te maken bij één van de vier stofzuigerboxen die AC Carwash rijk is.

“Uw auto wassen in de Carwash scheelt u niet alleen veel tijd, het is ook beter voor je auto.”, weet Peter. “Het water wordt met hoge druk op de carrosserie gespoten. Hierdoor dringen de milieuvriendelijke wasmiddelen veel dieper in de poriën van de lak. Daarnaast wordt alle regenwater opgevangen en hergebruikt voor het wassen van de auto’s. Zo denken we ook aan het milieu.  Bovendien werkt  AC Carwash uitsluitend met kwaliteitsproducten. Elke wasbeurt is dus een optimale wasbeurt. Voor uw auto, voor het milieu.”

Kan jouw auto wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Kom gerust langs bij AC Carwash Drunen die zeven dagen in de week is geopend. Voor particulieren en bedrijven is er een ideale  waspas.

AC Carwash Drunen
Cees van Delftstraat 4
5151 VX Drunen
tel. 06-53980155
Email: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen