Rik- en Joker-avond bij Sc Elshout Handbal

Foto: Heusden Nieuws

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Handbal Elshout organiseren we een Rik- en Joker-avond in ’t Rad in Elshout op zaterdag 26 maart om 19.30 uur. Kosten: € 7,50, inclusief één gratis consumptie De opbrengst is voor de jeugdactiviteiten ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan.

In de afgelopen 50 jaar is er in bijna elk gezin in Elshout wel een verbondenheid met de handbal geweest. Vandaar dat de handbalsport ook actief leeft onder de jeugd in Elshout. En dan vooral bij de meisjes, want SC Elshout is een echte damesvereniging.

De vereniging heeft een gezellige kaartavond opgezet om de gehele gemeenschap hierbij te kunnen betrekken. Dat de jeugd van tegenwoordig niet allemaal kan rikken of jokeren, dat weten we ook, maar dan zijn er nog de ouders, opa’s en oma’s die graag een kaartje leggen. Iedereen is welkom op deze leuke avond, met als klapper een loterij waar leuke prijzen zijn te winnen.

Meld je aan via [email protected] of 06 – 12092877 en steun deze mooie vereniging!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen