Koor Levenslust uit Herpt zoekt nieuwe leden

Foto: Pixabay

De corona is ook het koor Levenslust uit Herpt niet voorbij gegaan en om de zangvereniging te behouden hebben zij nieuwe leden nodig. Het regiokoor zijn een stel enthousiaste mensen, in leeftijd variërend van 50 tot in de tachtig, afkomstig uit de regio’s Waalwijk, Heusden en Den Bosch, die het heerlijk vinden om samen Nederlandse liedjes te zingen en deze bij tijd en wijle ook ten gehore brengen in verpleeg- en verzorgingshuizen waar ze iedere keer weer meer dan welkom zijn.

Om meerstemmig te kunnen blijven zingen zijn zij op zoek naar mannen en vrouwen die net zoveel zin in zingen hebben als de koorleden. Levenslust heeft een dirigent die nog enthousiaster is dan de leden zelf en er met veel humor alles aan doet om iedereen zo mooi mogelijk te laten klinken.

Levenslust repeteert op woensdag van 19.30 uur – 21.30 uur in het dorpshuis in Herpt. Na een repetitie zit je weer vol energie. Da’s mooi meegenomen!

Enthousiast geworden? Laat je stem horen en informeer bij: [email protected]
Of bel 06 23512715

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen