Kom jij het team van KindVerbindt versterken?

Foto: Kind Verbindt

Ben jij super secuur en heb je geduld? En ben je begaan met mensen? Dan hopen wij dat jij de administratieve spil voor onze praktijk wil zijn! We zoeken iemand die bijhoudt dat we alles wat we willen en moeten doen, tijdig en correct oppakken. Een groot deel van je tijd besteed je daarom aan het volledig en actueel houden van ons kwaliteitsmanagement systeem.

Je vindt het leuk om wanneer er bijvoorbeeld iets wijzigt in de jeugdhulpverlening, dat snel en duidelijk te verwerken in dat systeem.
Je bent regelmatig een belangrijk aanspreekpunt voor onze cliënten. Je helpt ze: graag en correct. En je ondersteunt onze therapeuten op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld door aanmeldingen te verwerken, intakegesprekken te plannen en acties uit werkoverleggen op te pakken. Je hoort en ziet dus veel. Het is belangrijk dat je goed aanvoelt wat privacygevoelig is en dat je daar netjes mee omgaat. En tegelijkertijd: als jij punten ziet die bijdragen aan een nog hogere kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsvoering, dan horen we dat graag. We zijn samen verantwoordelijk voor onze kwaliteit.

Als je graag werkt in een open en respectvolle omgeving met gezellige collega’s, kun je je vast goed vinden in de visie van KindVerbindt.

Hoe werkt praktijk KindVerbindt?
Hoe iemand zich voelt en gedraagt heeft een oorzaak. Inzicht in het familiesysteem is het sleutelwoord. KindVerbindt helpt mensen hun verantwoordelijkheid pakken vanuit de wetenschap dat je altijd invloed hebt op een probleem. In onze begeleiding zorgen we altijd samen met de cliënt voor verklaringen en bewustwording van gevoelens en gedrag. Wij geloven dat je alleen dan langdurige verandering bewerkstelligt. En dat is waar we goed in zijn: vanuit verbinding met ouder en kind groei en ontwikkeling mogelijk maken!

Wat doet praktijk KindVerbindt?
Praktijk KindVerbindt biedt psychosociale therapie, systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie,, rouw en verliestherapie, psychomotorische therapie en kindertherapie. We begeleiden kinderen en gezinnen met (complexe) vragen op het gebied van gedragsproblemen, gedragsstoornissen, relatieproblemen, opvoedings- en hulpvragen van kind en het gezin, voor volwassenen en relaties.
We bieden ook sociale vaardigheid- en weerbaarheidstrainingen. KindVerbindt werkt in haar therapie en trainingen samen met zzp-ers. Bezoek voor meer informatie de website
www.kindverbindt.nl

Wat heb je nodig?
Een diploma van een relevante MBO opleiding.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
Je bent een empathisch persoon die zich kan verplaatsen in onze klanten;
Je hebt kennis en kunde van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook.

Wat kun je goed?
Je bent secuur, houdt het overzicht en werkt planmatig en gestructureerd.
Je bent fijn in de omgang en communiceert makkelijk en correct.
Je hebt een proactieve en ondernemende werkhouding.
Je kunt prima zelfstandig werken.
Je bent resultaatgericht.
Je vind het leuk om je kennis- en vaardigheden te blijven verdiepen en verbreden.

Praktijk KindVerbindt biedt:
een informele, stimulerende en gezellige werkomgeving;
een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om dit daarna om te zetten in een vaste aanstelling; een marktconform salaris (CAO Jeugdzorg). Je precieze salaris is uiteraard afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
een contract van 24 uur per week.

Wil jij ons team versterken?
We ontvangen je sollicitatie en CV graag vóór 5 mei via e-mail: [email protected]

Meer weten?
Voor meer informatie neem je gerust even contact met mij op: Monique van Hattum (eigenaar KindVerbindt) op telefoonnummer 06 – 247 913 53.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen