Reünie Sint Jozefschool in Elshout

Foto: A Heesbeen

Eindelijk was het dan zover voor de 6de keer een reünie voor de leerlingen van de Sint Jozefschool uit Elshout van klas 6 in 1964. Geweldig was het voor iedereen om elkaar weer te zien, 24 van de 28 personen waren aanwezig.

De dag begon met koffie en gebak en iedereen kon links en rechts reeds een praatje maken. Daarna spel Jeu de Boules, effe lekker in beweging, altijd goed voor de mens. Aansluitend was er een prima lunch die ieder zich goed liet smaken.
Het middagprogramma begon met een dialezing over Elshout van vroeger waarbij alle straten aan bod kwamen en iedereen wel iets wist te vertellen. Tevens viel op, dat er wel heel veel groen uit het straatbeeld was verdwenen. Weer lang genoeg gezeten, tijd voor een nieuwe actie. Line Dance voor de liefhebbers en dat waren er veel. Hilariteit alom en ook  een perfect onderdeel voor de lachspieren.

Om weer aan te sterken was er nu een warm- en koud buffet, alles op zijn tijd. Sommige gingen even de benen strekken maar al bij al toch een sterke generatie die 70 jarigen. De saamhorigheid was prachtig om te zien, na al die jaren nog steeds een hechte band.

Iedereen mag er trots op zijn en kunnen gerust van een geslaagde dag spreken en ook een grote dank aan de organisatie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen