Klepperman-Natuurdag in de Heemtuin van Heusden

Klepperman
Klepperman
Foto: Klepperman

Op zondag 15 mei is er weer  een “Klepperman- Nartuurdag”  in de heemtuin in vesting Heusden. Tijdens deze  natuur-educatiedagen kunnen kleine onderzoekers tussen de 4 en 10 jaar met hun ouders spelenderwijs op ontdekkingsreis in de natuur. Die natuur die barst nu uit haar voegen en er is dan ook veel te zien. Kikkers, slakken, vissen en vogels voelen de lente en worden actief. En mensen, zij  krijgen lentekriebels.    

Deze natuur-educatiedag belooft opnieuw bijzonder te worden. Speuren naar de kleppers van de Klepperman, witte uilen die grijze muizen zoeken, vogels met hun prachtige veren, zonnige schaduwdieren, de schapen met hun stevige wol….Dat en nog veel meer staat op het programma. Het spel, de beleving en het samenwerken tussen kinderen en hun begeleiders zijn de elementen die deze dag tot een feest maken.

Op de Kleppermandag is er ’s middags vrije inloop tussen 13.00 en 16.00 uur. De dagen zijn bestemd voor kinderen tussen 4 en 10 jaar, begeleid door (groot)ouders. Zij worden gehouden in Heemtuin de Meulenwerf, Molenstraat, Heusden.
Het is leuk om een fototoestel mee te nemen. Allemaal gratis…..en er staat natuurlijk  een bus voor een vrijwillige bijdrage !

Voor meer informatie:  www.heemtuindemeulenwerf.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen