KBO Nieuwkuijk gaat op reis, gaat u mee?

Foto: De Acht Zaligheden”

KBO Nieuwkuijk heeft voor woensdag 18 mei een dagreis gepland staan, hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heeft u zin om mee te gaan?
De bus vertrekt om 9.15 uur vanaf de kerk in Nieuwkuijk

Het is een prachtige bustocht met gids door het rijke smokkelverleden van de Kempen. Omstreeks 10.30 uur is het ontvangst met koffie/thee met vlaai in de gezellige koffieshop met een dvd-presentatie over onder meer de Acht Zaligheden en de Kempen. Daarna is het tijd om het museum te bezoeken. Ontdek het leven van de “contente” Kempische Keuterboer aan de vooravond van grote technische ontwikkelingen in de landbouw en geniet van de prachtige museumtuin.
In het museum wordt er een lunch genuttigd: soep/2 broodjes/koffie of thee.

Na de lunch stap je weer in de touringcar om de “Smokkelroute” te rijden. Deze tocht voert door het prachtige ‘Grenspark de Kempen’. Door een gids van het museum worden smokkel-verhalen verteld, doorspekt met anekdotes. Ook het landschap en de geschiedenis van de Kempische mens komen uitvoerig aan bod. Het einde van deze tocht is omstreeks 15.30 uur op de historische Markt in Eersel.
In Eersel kunt u een tijdje verpozen op één van de vele terrasjes of in één van de pittoreske herbergen. Omstreeks 16.30 uur rijdt de bus naar Restaurant Kruidenlucht in Casteren voor een 3-gangen diner. Na het diner is de terugreis naar Nieuwkuijk.

De prijs voor deze mooie dag is € 65,00 voor leden van een KBO en voor niet leden € 70,00. U kunt zich opgeven via de mail [email protected] of telefonisch 073-5112339.

Foto De Acht Zaligheden”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen