Ook 2e filiaal Jan Linders geopend

Op woensdag 18 mei om 9.00 uur heeft Jan Linders een tweede compleet nieuwe supermarkt geopend in de gemeente Heusden. De supermarkt aan de Oliemaat 4-5 in Vlijmen is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden.

Jan Linders Vlijmen werd woensdagochtend om 9.00 uur geopend door algemeen directeur Ferry Moolenschot, wethouder Thom Blankers en supermarktmanager Thijs van de Broek. ‘Het team van Jan Linders Vlijmen heeft de afgelopen tijd heel hard gewerkt om hier een prachtige supermarkt neer te zetten. Zij kunnen dan ook niet wachten om klanten te mogen ontvangen en hen onze nieuwe supermarkt te laten zien. Bedankt aan dit fantastische team én onze bouwpartners voor deze prestatie!’ aldus algemeen directeur Ferry Moolenschot.

Wethouder Thom Blankers: ‘Vorige week waren we bij de opening van Jan Linders Drunen en ook hier zie ik dat klanten heel veel zin hebben om hun nieuwe supermarkt te bekijken. Volgens mij is heel Vlijmen hartstikke blij dat we er weer een supermarkt bij hebben. Ik zie dat er hard gewerkt is door het hele team, het is een mooie supermarkt geworden. Ik wens hen allemaal heel veel plezier en succes. Ik zal zelf zeker ook langskomen om mijn boodschappen te doen!’

Wekelijks de beste acties
’In onze actiestraat vind je iedere week de beste acties van het zuiden. En met de scherpste prijzen en heel veel vast laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig!’ aldus supermarktmanager Thijs van de Broek.

‘Op onze groente- en fruitafdeling bieden we een uitgebreid versassortiment met heerlijke streekproducten. En in onze bakkerij vind je het lekkerste brood en gebak. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot de allerbeste supermarkt in brood. En dat al 17 keer! En laten we vooral onze speciaalbier-afdeling niet vergeten. Jan Linders is al 9 keer verkozen tot beste supermarkt in bier én speciaalbier.’

Daarnaast is de supermarkt voorzien van alle gemakken zoals een slijterij, handscanners, zelf check-out kassa’s en een Post-NL pakketpunt. In het midden van de supermarkt komt een groot verseiland: De Keuken van Jan Linders. Hier zijn vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades verkrijgbaar.

Extra openingsacties
Klanten ontvingen op de openingsdag een gratis big shopper en de eerste 200 klanten kregen een gratis vlaai. Deze week wordt de opening nog gevierd met extra veel openingsaanbiedingen en diverse proeverijen met de lekkerste Jan Linders producten.

Foto’s Wil Gulpen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen