Lucas Cornelissen herdacht tijdens stapavond Den Bosch

De 20-jarige Vlijmense TikTokker Lucas Cornelisse), die afgelopen dinsdagnacht om het leven kwam bij een tragisch ongeluk aan de Molenberg in Den Bosch, is zaterdagavond tijdens de stapavond herdacht door vrienden en bekenden. Het was erg druk bij de plek waar Lucas om het leven kwam.

Op de plek waar Lucas met zijn scooter in het water van de Dommel belandde, ontstond in de loop van de zaterdagavond een grote bloemenzee. Met kaarsen werden de letters van Lucas’ naam gevormd. De 20-jarige Lucas stond bekend om zijn droge en humoristische filmpjes op TikTok, vooral populair onder jongeren. Op dit sociale medium had hij meer dan 154.000 volgers.

De politie gaat er nog altijd van  uit dat een noodlottig ongeluk Lucas dinsdagnacht fataal werd. Twee voorbijgangers zagen Cornelisse in het water belanden en waarschuwden meteen de hulpdiensten. Onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen en er kwam ook een speciaal duikteam van de brandweer naar de plaats van het ongeluk. Deze duikers vonden na enige tijd het lichaam van Lucas in het water.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen