Nieuwe activiteiten bij Jeugd vakantie vreugd Drunen

Foto: JVV

Eerder hebben we besproken hoe je kunt inschrijven bij onze JVV-week. Nu gaan we vertellen over de verschillende activiteiten die we organiseren. Dit jaar staan er een aantal nieuwe activiteiten op het programma!

Op maandag 29 augustus kan je dit jaar bij ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk naast bowlen ook glow in the dark midgetgolven en karaoke zingen. GlowGolf is het allernieuwste uitje in Waalwijk! Een spectaculaire glow-in-the-dark-minigolfbaan met wel 15 holes, in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met blacklights. Je speelt in groepjes van maximaal 5 kinderen. De bedoeling is de bal met zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen. Degene met het minste aantal slagen wint een leuke prijs.

Op dinsdag 20 augustus geeft Hanneke van dansstudio Urbanstylz 2 sessies van Streetdance en hiphop. Als dansen je passie is ben je bij haar aan het juiste adres. Urbanstylz geeft danslessen aan alle leeftijden en niveaus. Ze geven lessen in Kidsswing, Hiphop, Urban, Clipdance, Afro, Dancehall en Streetdance. Iedereen is welkom en ze bieden een gezellige sfeer. Ga samen voor resultaat en heb vooral veel plezier met elkaar!

Op woensdag en donderdag is het schatzoeken/lasergamen bij het Honderd Bunderbos terug van weggeweest. Op maandag en woensdag is er een Bakworkshop bij de Emmamolen in Nieuwkuijk.

Op donderdag 1 september hebben we een mooie sportmiddag op het programma staan. Je kunt binnen één activiteit kennis maken met badminton, volleybal én handbal. Zo kan je alle 3 de sporten uitproberen. Ook de Dans Mix van Studio Max vindt dan plaats.

Na 2 jaar afwezigheid is er dit jaar ook weer een overnachting bij Bos- en Duin avontuur. Bos en Duin is een van de langstlopende activiteiten van JVV. Voor velen is (of was) dit hét slotstuk om de schoolvakantie mee af te sluiten. Gezellig met vrienden en vriendinnen op kamp. Spelletjes spelen, lekker eten, rond het kampvuur zitten en zingen, vroeg gewekt worden en meteen aan de bak met ochtendgymnastiek en tot slot uitgeput – maar met een voldaan gevoel – terug naar huis.

Het doel van Bos en Duin is om met deze activiteiten de binding tussen de plaatselijke jeugd verder te versterken. Je bouwt namelijk in die 24 uur echt een band op met je eigen team. Jullie strijden voor hetzelfde doel, jullie eten aan dezelfde tafel, slapen in dezelfde tent en snoepen daar uit dezelfde snoepzakken (maar niet tegen de leiding zeggen hè). Bij Bos en Duin zal je nooit alleen staan. Zelfs niet als je je inschrijft zonder vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes. Ieder groepje heeft minstens twee begeleiders, waarvan minstens één volwassene, maar vaak ook iemand die enkele jaren geleden zelf nog deelgenomen heeft aan Bos en Duin. Mocht je ergens mee zitten dan kan je dus altijd bij een begeleider terecht.

Op de afsluitende dag, zaterdag 3 september is er een nieuwe activiteit! Ga je mee op ontdekkingsreis in Drunen?
Bij vreemde vogels krijgen de kinderen opdrachten die ze moeten uitvoeren in het centrum van Drunen. Onder begeleiding lopen de kinderen langs de winkels en moeten ze goed in de etalages zoeken naar iets wat daar niet thuis hoort. Als je alle voorwerpen en letters gevonden hebt, kan je aan het einde met de letters een woord maken. Ben je benieuwd of dat je lukt? Graag tot ziens bij vreemde vogels!

Dit jaar sluiten we de week weer af met onze prijsuitreiking in De Stulp. Hier worden alle kinderen die een prijs hebben gewonnen bij een onderdeel in het zonnetje gezet. De kinderen krijgen ook een lootje bij elke activiteit waar ze geweest zijn. Hoe meer activiteiten, hoe meer lootjes, en dus meer kans op mooie prijzen! De trekking van de loterij vindt plaats bij de prijsuitreiking. Let op, je moet echt aanwezig zijn bij de trekking om kans te maken op prijzen.

Schrijf je snel in bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen want vol=vol. Je kunt t/m 17 juli inschrijven met early bird korting. Dan betaal je slechts €2,50 per onderdeel. Daarna kun je nog t/m 14 augustus online inschrijven via de website voor €3,50. Ga hiervoor naar jvvdrunen.nl/inschrijven.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen