KBO Nieuwkuijk opent het zomerseizoen

Foto: KBO Nieuwkuijk

Op donderdag 16 juni opende KBO Nieuwkuijk traditiegetrouw het zomerseizoen met een koffietafel en entertainment. Na ruim 3 jaar, vanwege de coronapandemie, kon deze aangeboden activiteit eindelijk weer plaatsvinden.Het enige verschil met de voorgaande seizoenen is dat nu voor de eerste keer het openen van het zomerseizoen niet ín de avond, maar s ’middags gehouden werd.

Ook dit jaar was de belangstelling zeer groot en togen de leden naar het patronaat in Nieuwkuijk. Om 12.15 uur ging de zaal open. Er stond een uitgebreide koffietafel klaar en de leden konden weer eens gezellig samenzijn.

Na deze feestelijke en gezamenlijke maaltijd was er onder het genot van een hapje en een drankje een optreden van Hans Vesterik. Binnen mum van tijd had Hans de aanwezigen helemaal in een feestelijke stemming en werd er gedanst, gezongen en de polonaise gelopen.
Na dit optreden werd er nog een loterij gehouden waar leuke prijsjes werden verloot en keerden alle leden weer voldaan naar huis. Het was een geslaagde middag.

In de vakantieperiode gaan de activiteiten van kienen en koersbal door (deze zijn om de week). U bent iedere donderdagmiddag van harte welkom in het Patronaat.De activiteit start om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur.

Nieuwe leden zijn bij de vereniging van harte welkom. Aanmelden en/of informatie opvragen over KBO Nieuwkuijk kan per telefoon onder nummer  06-12445186 of per mail naar [email protected]

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen