Veel animo voor Coop Buurt-speelmiddag

Op woensdag 20 juli was het zover: de Coop Buurt-speelmiddag. Deze dag werd ingeluid met een slecht weer bericht van buien en onweer maar daarvan gelukkig ’op een enkel wolkje na’ niets gezien.

Deze keer niet op de Nationale Buitenspeeldag van 8 juni, maar bewust verschoven naar de laatste schoolweek net voor de welverdiende vakantie van de kinderen (en de organisatie). Deze keer met een voor-inschrijving om iedereen te ontlasten qua inschrijvingen op de dag zelf en de makkelijke polsbandjes met eventuele noodnummers erop en de naam van het kind ging het van start. Dit alles in samenwerking met Coop van Wijlen die zorgde voor het hapje en drankje voor alle kinderen (waarvoor dank), Woonveste, EHBO Heusden, Katinka van Bijeen en Jos van Stichting de Schroef die de kinderen een spons-water-verkoelend trefbalspel liet spelen.

Er zijn door Buurt Bestuurt Oudheusden in totaal 147 polsbandjes overhandigd deze dag en dat betekend dat deze speelmiddag zeker goed is bezocht door de kinderen. Buurt Bestuurt Oudheusden is daardoor dan ook trots op de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt en de diversen complimenten werden dan ook warm onthaald. Immers de diversen culturen door elkaar en als EEN, plezierig met elkaar zien omgaan is waar Buurt Bestuurt Oudheusden het allemaal om doen. Oudheusden verbinden begint bij de jeugd! Zie ook de foto’s van deze prachtige dag op: https://www.facebook.com/buurtbestuurtoudheusden.

Met dank aan Patricia Couwenberg, Voorzitter Buurt Bestuurt Oudheusden
Foto’s Nadine Couwenberg

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen