GGD opent nieuwe locatie in Waalwijk

Foto: Meijerijstad.nieuws

De testlocatie van GGD Hart voor Brabant aan de Hambakenwetering 1 in Den Bosch gaat sluiten, omdat het huurcontract afgelopen is. De laatste testdag is op 11 augustus 2022. Donderdag 11 augustus kun je voor de PCR-test van de GGD ook terecht bij de nieuwe locatie in Waalwijk aan de Gompenstraat 37 en op de testlocaties in Tilburg en Cuijk. Vanaf 15 augustus gaat de GGD in Waalwijk alle dagen testen.

 Voorbereidingen testlocatie Rosmalen
“Om een zo goed mogelijke spreiding te hebben in ons gebied zijn wij naast de nieuwe locatie in Waalwijk ook druk bezig met de voorbereiding van een nieuwe testlocatie in Rosmalen. We gaan de materialen van de locatie in Den Bosch verhuizen en de nieuwe locatie inrichten en klaar maken voor testen. We verwachten Rosmalen uiterlijk eind augustus te kunnen openen”, aldus Tineke Nolet, programma manager Corona GGD Hart voor Brabant.

Een zelftest is de norm
Een zelftest is de norm. Het advies is om bij coronaklachten of contact met iemand die corona heeft een zelftest te doen. Voor sommige groepen blijft het advies om te testen met een PCR-test bij de GGD. Dit zijn zorgmedewerkers, mensen die wonen in een verpleeghuis of in een andere instelling met kwetsbare personen (70+ of met een ernstige afweerstoornis), mensen die thuis wonen en naar een dagbesteding gaan en mensen die geen zelftest kunnen doen, ook niet met hulp. Zij kunnen een afspraak maken op www.coronatest.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen