De Seniorenschool en de Zonnebloem organiseren opnieuw een Triduüm

Foto: Seniorenschool

Stichting Seniorenschool Heusden organiseert in samenwerking met de Zonnebloem – afdelingen (Oud-)Heusden, Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg een Triduüm op 4 en 5 oktober en een terugkomdag op 20 oktober.

Deze dagen zijn bedoeld voor iedereen. Natuurlijk voor mensen, die vanwege ziekte, een beperking, slechtere mobiliteit of om welke reden dan ook, geen of weinig mogelijkheden hebben om anderen te ontmoeten, of voor een gezellig uitje. Tevens bedoeld om kracht en moed te putten voor de toekomst. Maar ook voor mensen die gewoon eventjes willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. En heeft u een maatje, een mantelzorger of een begeleider dan zijn ook die van harte welkom. Deze drie dagen vinden plaats in Buurthuis de Mand, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen op 4 en 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur en op 20 oktober van 11.45 tot 16.00 uur.  Een klein tipje van de sluier: Muziek, dans, (mee-) zingen, bewegen, luisteren, kans op…  Kortom iets om naar uit te zien en om nog lang op terug te kijken.  Kosten € 22,50 p.p. (ook voor de begeleiding) voor deze drie dagen. (Dat is dus € 7,50 per dag en dat voor een ontvangst met een aangeklede kop koffie, een lunch, entertainment met in de pauze een drankje naar keuze.)

Uitnodiging en aanmeldformulier zijn te verkrijgen:
< via de website van de Seniorenschool (www.seniorenschoolheusden.nl)
< via de Zonnebloemafdelingen
< via de nieuwsbrief van de Seniorenschool (komt begin september uit)
< via de buurthuizen
< via de wijkwinkels
< via de bibliotheken

Let op: aanmeldingen dienen voor 16 september binnen te zijn. Hebt u vragen?? Ad Dekkers 06-13635671 en Gerrit Nooijen 06-57565522 helpen u graag. De organisatie ziet er naar uit om u te ontmoeten. Een oprecht “dank je wel” ook richting Bijeen/Buurthuis De Mand en de gemeente Heusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen