Jeugd vakantie vreugd Drunen 2022: Programma maandag 29 augustus

Foto: JVV Drunen

De tweede dag van de JVV-week gaat maandag beginnen met de timmermorgen en het schilderen. Beide activiteiten zijn bij basisschool De Duinsprong. Verder op de dag kun je gaan hockeyen. In de middag staat het bowlen, glowgolf, kindershow, bingo en barworkshop op het programma

Timmermorgen
Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 08.30 – 10.30 uur
Locatie: RKBS de Duinsprong

Ook dit jaar kun je weer timmerwerkjes te maken! Elk jaar worden leuke dingen in elkaar getimmerd; van kerstboom tot bureautje, van vogelhuisje tot konijnenhokje. Voor hout en spijkers wordt gezorgd. Het hout kun je laten afzagen bij de begeleiders. Een hamer en potlood, pen en eventueel een liniaal dien je zelf mee te nemen. Andere eigen gereedschappen/spijkers zijn ook welkom, maar verlies is op eigen risico!

Schilderen:
Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 9.00 – 10.15 uur en 10.45 – 12.00 uur
Locatie: RKBS de Duinsprong

Lijkt het je leuk om een kunstwerk te maken? Kom dan met ons schilderen! Kwasten, verf, schilderdoeken en andere dingen om te schilderen zijn er genoeg. Natuurlijk mag je ook zelf iets meenemen om te beschilderen. Bij mooi weer wordt er ook stoepkrijt geregeld om lekker buiten aan de gang te gaan! Voor drinken en koekjes in de pauze wordt gezorgd, want je krijgt natuurlijk wel dorst van al dat schilderen! Ook voor schorten om de kleding te beschermen wordt gezorgd.

Schilderen sessie 1: 9.00 – 10.15 
Schilderen sessie 2: 10.45 – 12.00 

Ook kunnen de kinderen gaan hockeyen bij Hockeyclub Drunen.

Hockey:
Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 10.30 – 11.45 uur
Locatie: MHCD Sportpark De Schroef

Wil je hockeyen wel eens uitproberen? Kom dan kennismaken met hockeyen bij MHCD Hockeyclub Drunen. Trainers van MHCD leren je allerlei trucjes en skills. En op het eind gaan we natuurlijk ook samen wedstrijdjes spelen. Trek makkelijk zittende, sportieve kleding aan, een hockeystick mag je van ons lenen. Kom je ook hockeyen?

Op maandagmiddag kan je bij ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk naast bowlen dit jaar ook glow in the dark midgetgolfen.

Bowlen:
Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.00 uur en 14.30 – 15.30
Locatie: ‘t Bourgondisch Hof, Waalwijk

STRRRRRRRRIKE!!! Kom gezellig bowlen bij ’t Bourgondisch Hof en probeer de meeste strikes te gooien op de hagelwitte bowlingbanen. Met kleurrijke LEDs worden de banen extra mooi verlicht en wordt er gezellige muziek gedraaid.

Sessie 1: 13.00 – 14.00 
Sessie 2: 14.30 – 15.30

Glow in the Dark Midgetgolf:
Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 14.30 – 18.00 uur
Locatie: ‘t Bourgondisch Hof, Waalwijk

GlowGolf is het allernieuwste uitje in Waalwijk! Een spectaculaire glow-in-the-dark-minigolfbaan in het thema ‘muziek’ met wel 15 holes, in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met blacklights. Je speelt in groepjes van maximaal 5 personen en probeert in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen en degene met het minst aantal slagen wint van jouw gezelschap

Glowgolf – tijdslot 1 – 14:30 
Glowgolf – tijdslot 2 – 14:50 
Glowgolf – tijdslot 3 – 15:10 
Glowgolf – tijdslot 4 – 15:30 
Glowgolf – tijdslot 5 – 15:50 
Glowgolf – tijdslot 6 – 16:10 Voldoende plaats beschikbaar
Glowgolf – tijdslot 7 – 16:30 Voldoende plaats beschikbaar
Glowgolf – tijdslot 8 – 16:50 Voldoende plaats beschikbaar

 Het programma gaat verder met de kindershow.

Kindershow:
Leeftijd: 4 – 8 jaar
Tijd: 14.45 – 16.15 uur
Locatie: Kindcentrum Wereldwijs

Dit jaar hebben we weer een leuke, grappige en gezellige show met een clown. Clown Eppo heeft een pratende geit en samen treden ze op in de goochelshow van presentator Ben de Mol. Maar deze meneer de Mol is helemaal niet aardig want hij wil alle kinderen wegtoveren.
Wil je weten of dit lukt? Kom dan naar de kindershow! Clown Eppo laat dit natuurlijk niet toe en gaat samen met zijn geit en de hulp van alle kinderen hem proberen tegen te houden door hem te slim af te zijn.

Er is ook een bingo voor jong en oud.

Bingo:
Leeftijd: 4 – 8 jaar en 8 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.30 uur en 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Kindcentrum Wereldwijs

Zin om een gokje wagen en met een toffe prijs naar huis te gaan? Kom dan naar de super gezellige bingo. Er valt weer heel wat te winnen. Staat het geluk niet aan jouw kant, dan kun je na afloop altijd nog een troostprijs uitkiezen. In de pauze krijg je drinken wat lekkers. We hopen dat we veel jongens en meisjes mogen begroeten en dat het weer een gezellige bingoavond zal worden. Voor schrijfgerei wordt gezorgd. Dat hoef je niet mee te brengen.Tot ziens bij de bingo.

We eindigen de maandag met een bakworkshop.

Bakworkshop:
Leeftijd: 10 – 12 jaar
Tijd: 18:00-20:00 uur
Locatie: Emma Molen in Nieuwkuijk.

Tijdens de 2 uur durende workshop ga je zelf een broodje bakken. Mengen, kneden, het deeg even laten rijzen en dan afbakken. Tussentijds
krijgen jullie ook iets lekkers en kunnen jullie ontspannen. Je krijgt ook een rondleiding in de molen. Het broodje dat je afbakt krijg je mee naar huis.

Bij alle activiteiten is ter plekke inschrijven mogelijk. Maar bij sommige activiteiten zal er meer plaats zijn dan bij andere. Kom op tijd naar het onderdeel toe en schrijf jezelf in. Kijk op de website voor actuele informatie over alle onderdelen en het programma: https://jvvdrunen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen