Brabants Rashondenfestival op 11 september

Foto: Pixabay

Kynologenvereniging Waalwijk en Omstreken houdt zondag 11 september op eigen terrein, Baan 19 te Kaatsheuvel, het Brabants Rashondenfestival.
Het Brabants Rashondenfestival is een evenement wat al vele jaren wordt gehouden, voorheen in de inmiddels gesloopte De Werft in Kaatsheuvel maar nu op eigen terrein voorzien van ruime accommodatie en terras.

Op het eigen clubterrein zal een doorlopend programma zijn van 10.00 uur tot 16.30 uur waarna de organisatie hoopt de winnaars bekend te kunnen maken. Het programma bestaat uit show en keuringen in de verschillende klassen: baby – puppy – jeugd – open – veteranen. Er zijn in totaal 11 ras-groepen die worden gekeurd waarvoor heel veel verschillende rassen zich hebben ingeschreven.

En dan de kind-hond show. Altijd een leuk en gezellig onderdeel op dit rashondenfestival waarvoor de ere-ring voor de gekostumeerde kind – hond show ’s middags rond 15.00 uur wordt vrijgemaakt. Kom kijken en genieten van dit leuke & gezellige evenement onder het genot van een hapje & drankje!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen