Genieten van De Heusdense Heerenrit 2022

Op het Raadhuisplein in Drunen was zondag de start van een nieuwe De Heusdense Heerentie editie. Met deelname van brommer-, motor- en solexliefhebbers, allen gekleed in gepaste stijl. Wil Gulpen was ook aanwezig voor de foto’s namens Heusden.Nieuws

Net als voorgaande jaren is een lokaal Goed Doel gevonden, zodat de opbrengst volledig aan de mensen wordt geschonken die dit het hardste nodig hebben. Waar voorgaande jaren is gekozen voor lokale doelen waarbij de focus lag op steun bieden aan kinderen met levensbedreigende ziekten, is dit jaar een ander doel gevonden. ”De opbrengst komt dit jaar ten goede aan Oekraïense kindvluchtelingen in de Gemeente Heusden.

Naast het goede doel, stond de rit natuurlijk centraal. Het jaar 2022 blijft niet ”beperkt” tot brommers en motoren en is  dit jaar ook een solexklasse toegevoegd. inschrijving inbegrepen.”

Voorafgaand aan de rit konde alle brommers, motoren en solexen  bewonderd op het Raadhuisplein te Drunen. Uiteraard met alle deelnemers in de schitterende maatpakken, afgestofte trouwpakken en -jurkjes.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen