Winkelcentrum De Vliedberg bestaat 60 jaar

Foto: Vliedberg

Op 18 September van 11.00 uur tot 19.00 uur viert Winkelcentrum De Vliedberg haar 60 jarig bestaan met een spectaculair groot feest. Op het gehele winkelcentrum zal er een braderie plaats vinden met diverse kramen en attracties en optredens van verschillende  smartlappen koren die zorgen voor een feestelijke inrichting op het podium.

Daarnaast zijn er foodkramen aanwezig voor de nodige hapjes en dranken. Vanaf 16.00 zullen er diverse grote artiesten op het podium voorbij komen en de dag groots afsluiten. Na de beperkingen van Corona vonden de ondernemers van De Vliedberg dat het 60 jarige bestaan groots gevierd moest worden. Door alle ondernemers werd er dus diep in de buidel getast.

Ook al door het feit dat meerdere winkeliers hun jubileum dit jaar vieren namelijk:
Slagerij Klein Holkenborg betstaat 60 jaar, hiermee schrijven zij geschiedenis want zij waren de eerste ondernemers op het plein. Het Bloemenhoekje is een goede 2de met haar 40 jaar bestaan. Meijka’s  Hair, Skin & Care viert haar 20 jarig jubileum en ook Pracht Maat een begrip in grote maten dames mode viert haar 5 jarig bestaan. Samen met De Buurtbakker Britt & Henri die gelijktijdig samen op het plein gestart zijn. Daarnaast heeft Bas van Doorn zijn opening uit moeten stellen en viert dit jaar de opening van zijn prachtige vernieuwde pand. Ook hebben we een aantal nieuwe ondernemers erbij zoals Speelgoed atelier Top 1 Toys en de Dierenkliniek van Schot & Mane.

Voor de klanten is het aanbod op het plein zeer gevarieerd. De Vliedberg bied een ruim assortiment aan winkels. Van de dagelijkse boodschappen, kleding of speelgoed. Of laat je adviseren in de gespecialiseerde Slijterij De Mitra van Dirk Boom met een aanbod van heerlijke wijnen en bieren.

Op de Vliedberg kun je nog steeds  gratis parkeren. Uniek is dat in heel Nederland de winkelcentra leeg staan maar op de Vliedberg is in elk pand een gedreven ondernemer te vinden. De slogan van de ondernemers is dan ook 100% service en 100% kwaliteit. En het persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel.  De waardering  zien ze van hun klanten hierin terug.

Dat de ondernemers TROTS zijn op hun winkelcentrum is dan ook niet zo gek. Het 60 jarig bestaan willen ze dan ook met de klanten en de buurtbewoners groots vieren. En pakken daarom groots uit op 18 september. Iedereen is welkom.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen