Bewegen en ontspannen op muziek bij Inloophuis TOON

Foto: TOON

Bewegen en ontspannen op muziek, een heerlijke activiteit die je geest en lichaam doet ontspannen. Dat is in een notendop wat Inloophuis TOON in Waalwijk eenmaal per maand op maandagochtend biedt. Els Spiekermann is de enthousiaste docent. Zij zegt: “Mijn hoofd, lichaam en hart kunnen niet meer zonder muziek. Een mooi woord voor mijn vorm van Bewegen op Muziek is energetische dans.

Zelfs als je geen maatgevoel hebt, zul je ervaren hoe leuk het is om vrij te dansen. Daar horen altijd uitdagende opdrachten bij. Mijn lessen zijn, dat mag ik toch wel zeggen, uitnodigend van aard. De danser geeft aan de opdrachten zelf zijn/haar persoonlijke draai. Tegen alle lezers zou ik willen zeggen: kom op lieve mensen, laat je op maandagochtend verrassen, sluit je vrijblijvend aan en bepaal daarna pas of dit iets voor je is. Iedere les sluit ik af met een meditatie. Heerlijk ontspannen na drie kwartier inspanning. In alle rust een kwartier tot jezelf komen, je lijf ontdekken, ervaren dat ook jij er mag zijn zoals je bent.”

TOON
Het Inloophuis biedt iedere ochtend allerlei vormen van ontspanning aan mensen die op welke manier dan ook te maken hebben met kanker. Dat kan de zieke zelf zijn maar ook een partner, kind of vriend(in). De een komt voor een praatje bij een kop koffie, de ander voor massage, een derde voor een ochtend schilderen. Els: “Bewegen op Muziek, ik zie dat het onze gasten goed doet, men komt al bewegend tot zichzelf. Dat het goed is voor lichaam en geest, daar ben ik van overtuigd. De eerstvolgende keer dat ik weer een uurtje ontspanning breng bij TOON is maandag 12 september, aanvang 10.00 uur. Nogmaals: sluit u aan, schroom niet om eens binnen te stappen. Heel graag tot ziens.”

Inloophuis TOON
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
Tel.0416 – 652734
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen