Korenmiddag In Den Gekroonden Hoed

Op zondagmiddag 18 september zal het in de tuin bij In Den Gekroonden Hoed in Elshout bruisen van gezelligheid.  De deelnemende koren zijn Meezingkoor ’t Elshouts AkKOORdje en het Drunense Gezelligheidskoor Om te Janken; zij gaan er een geweldig optreden van maken. Aanvang van de middag is 13.30 uur en er zal ook een loterij worden gehouden. Entree is gratis.

Meezingkoor ’t Elshouts AkKOORdje
Zoals de naam al doet vermoeden is het koor afkomstig uit het mooie Elshout, een dorp tussen ‘de haai en de klaai’, met een Bedevaart (met nog een echte processie!) in maai (=mei). Bij het meezingkoor staat gezelligheid voorop en als tweede proberen ze ook nog zo goed mogelijk te zingen met hulp van de dirigente.

Gezelligheidskoor Om te Janken
Om te Janken is een koor van 30 dames, aangevuld met een dirigente en een accordeoniste. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige gezellige meezing muziek. Dat zijn nummers van de jaren 50 tot nu, zolang je ze maar lekker kunt meezingen.

Er kan op deze middag volop worden meegezongen, gedanst en genoten en er zijn zelfs nog verschillende prijsjes te winnen.
Zie ook www.elshoutsakkoordje.nl

In Den Gekroonden Hoed
Heusdenseweg 17
5154 EJ Elshout

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen