Ook in de avond welkom bij TOON

Foto: TOON

TOON Centrum voor leven met en na kanker is voortaan geopend op de dinsdagavonden in de oneven weken. Je bent van harte welkom binnen te lopen tussen 19.00 – 21.00 uur.

 Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling nu we regelmatig in de avond geopend zijn. Een baan, een druk gezin, of behandelingen en ziekenhuisafspraken, maken het niet altijd mogelijk om overdag bij TOON binnen te lopen. Door onze openingstijden uit te breiden, hopen wij dat nog meer mensen de weg naar TOON weten te vinden.

TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker. Ben jij patiënt, ben je als naaste geraakt door kanker of heb je iemand verloren aan kanker, dan ben je van harte welkom. Onze gastvrouwen en gastheren ontvangen je graag met een kopje koffie of thee. Zij maken je wegwijs in ons huis en zijn er met een luisterend oor of voor een goed gesprek.

TOON is geopend op maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur en de dinsdagavonden in de oneven weken van 19.00 – 21.00 uur.

De komende avondopenstellingen zijn op:
Dinsdag 14 maart, 28 maart, 11 april en 25 april. Loop gerust eens binnen. Je bent van harte welkom!

TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
Tel 0416 – 652734
Email: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen