Open huis donderdag 25 mei bij Tandprothetische Praktijk Van Hoof

Foto: Koen van Hoof

Sinds 2003 is Tandprothetische Praktijk Van Hoof gevestigd aan de Grotestraat 80 in Drunen. Koen van Hoof heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring op dit vakgebied. De praktijk staat voor persoonlijke zorg en aandacht voor de klanten: betrouwbaar, een eerlijk advies en hoogwaardig afgewerkt maatwerk.

Tandprothetische Praktijk Van Hoof is gespecialiseerd in het aanmeten en maken van een kunstgebit. “Wij maken deze gebitsprothese volledig in eigen beheer in onze praktijk en proberen het zo persoonlijk mogelijk te houden”, zegt Koen, die inmiddels een begrip in Drunen en omgeving is. “Want de stap voor de meeste klanten om een volledig kunstgebit te laten aanmeten is het toch erg groot.”

Open huis op 25 mei
Tijdens de Dag van de Tandprotheticus op 25 mei openen diverse tandprothetische praktijken hun deuren. Zo ook Koen van Hoof. Geïnteresseerden kunnen onder het genot van een kopje koffie een kijkje in de keuken nemen. Zo hebben veel tandprothetici een tandtechnisch laboratorium gekoppeld aan de praktijk waar de protheses worden gemaakt. Weer andere tandprothetici werken digitaal en kunnen laten zien hoe dat in zijn werk gaat. Zij gebruiken onder andere CADCAM-technieken en digitale 3D-printers.

Het beroep van tandprotheticus kent een lange geschiedenis. Het vak werd in Nederland op 25 mei 1989 wettelijk erkend en later ook opgenomen in de wet BIG.

Graag tot ziens op donderdag 25 mei.

Tandprothetische Praktijk Van Hoof
Grotestraat 80
5151 JG Drunen
Tel. 0416-373210
Email: [email protected]
W: www.kiezenvoortanden.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen