Poederbrief op gemeentehuis in Vlijmen

Op het gemeentehuis in Vlijmen is maandagochtend een poederbrief gevonden. Volgens de politie was de inhoud echter niet gevaarlijk of bedreigend. De twee medewerkers die deze verdachte brief aantroffen raakten dan ook niet gewond. Vanwege de brief werd een speciaal protocol ingesteld en kwamen veel hulpdiensten naar het gemeentehuis, waaronder de brandweer.

Wel moesten zij volgens protocol nog even in de postkamer blijven, daar werd de brief gevonden. Volgens dit protocol rukten ook de brandweer en de politie uit, onder meer de Officier van Dienst kwam ter plaatse. Rond 10.30 uur bleek het echter loos alarm.

Het gemeentehuis ligt aan de Julianastraat in Vlijmen. Terwijl de hulpdiensten onderzoek deden, was het gemeentehuis wel weer open. Iedereen kon gewoon aan het werk. De politie besluit: ,,De brief bevat geen bedreigende inhoud. We gaan niet uit van een strafbaar feit en gaan in gesprek met de afzender.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen