Geen DAK Heusden Nieuws wandeltocht dit jaar

Foto: Roland van Riel

De DAK Heusden Nieuws Wandeltocht, die altijd op de laatste zaterdag van augustus plaats vond, heeft een tekort aan vrijwilligers in de organisatie. Een paar vrijwilligers zijn gestopt in de Wandel Activiteiten Kommissie (kortweg “de WAK “genaamd) van de Drunense Atletiek Klub van Drunen.

Daarnaast zijn er aangescherpte regels ingesteld voor het organiseren van een wandeltocht, het niet doorgaan van de 80 van de Langstraat en het terug lopende aantal deelnemers in de afgelopen jaren

Minder deelnemers
Het aantal deelnemers aan de jaarlijkse wandeltocht liep de laatste jaren al gestaag terug. Een oorzaak is/ was moeilijk aan te wijzen. Door het niet doorgaan van de 80 van de Langstraat voorziet de huidige DAK voor dit jaar nog minder deelnemers. De DAK Wandeltocht werd door vele 80 lopers gezien als een laatste training voor de 80 van de Langstraat

Op zoek naar vrijwilligers voor de organisatie
De huidige WAK heeft zich de laatste maanden ingespannen om mensen te vinden die hun zouden kunnen vervangen. Helaas hebben deze inspanningen geen resultaat gehad.

De Toekomst
De huidige WAK hoopt dat andere mensen met een frisse kijk op staan om de jaarlijkse wandeltocht van DAK Drunen volgend jaar weer plaats te laten vinden.

Graag wil de organisatie de Hoofdsponsor en andere sponsoren die de wandeltocht de afgelopen jaren hebben gesteund en mogelijk  hebben gemaakt  hartelijk bedanken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen