KBO Elshout stapt weer op de fiets

Foto: KBO Elshout

De tweede fietstocht van 2024 wordt op woensdag 17 april en er is weer een mooie route uitgestippeld. Ook deze tweede tocht nog met een minder aantal kilometers dan je gewend bent. Zo bouwen we op naar 40 km per tocht. Want niet iedereen heeft in de wintermaanden gewoon doorgefietst.

Ga je mee?
Zorg dan dat je om 9.00 uur startklaar staat bij D’n Elshof. Wel met een veiligheidsvest.  Ieder lid heeft eind vorig jaar een mooi  vest met opdruk gekregen en de bedoeling is dan ook om dit aan te doen. Zo vormen we een eenheid Meedoen is gratis, je betaald alleen je consumptie tijdens de stop halfweg. Lid zijn van KBO hoeft niet om mee te fietsen. KBO is niet aansprakelijk dus zorg wel dat je verzekerd bent.

Het fietsen is een van de gratis activiteiten van KBO Elshout. Iedere eerste maandagmiddag om 13.00 uur en iedere derde woensdagochtend om 9.00 uur wordt er gestart. En om hieraan mee te doen hoef je geen lid te zijn.

Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost? Het kwartaal waarin je lid wordt is  GRATIS en de resterende maanden worden verrekend. Een lidmaatschap loopt van januari tot januari, een kalenderjaar dus.

Bij enkele zorgverzekeraars bv, Thebe, VGZ en CZ krijg je ook nog eens 25 euro terug van je lidmaatschap als je een aanvullende verzekering hebt zodat het je nog maar 3 euro kost. Verder mag je deelnemen aan alle activiteiten en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel één. Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen. Wat denk je van het kienen en kaarten iedere tweede en vierde week van de maand.

Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Koopjes krijg je ook op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels in onze gemeente. En dan is er ook nog de website, goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al geweest zijn.

Je vind er ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is. Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website https://www.kbo-elshout.nl/  en je doet gelijk vanaf dag één al

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen