Talkshow HIER zwaaide 2e seizoen uit

Elke maand is in het Cultuurcafé in De Voorste Venne in Drunen de talkshow HIER. bij te wonen. En elke editie is een beleving op zich.  Het is hét maandelijks terugkerende zondagmiddag-uitje voor alle inwoners van de gemeente Heusden. HIER. biedt een sfeervol podium voor talent, zorgt voor ontmoeting, kennismaking. Foto’s werden gemaakt voor Heusden.Nieuws.nl gemaakt door Wil Gulpen.

Afgelopen zondag was de allerlaatste editie van dit seizoen. Met aan tafel o.a, centrummanager van Drunen Guido van der Krabben, Aileen Kok van RTB De Langstraat en bergbeklimmer + coach Richard Westbroek, Time Bandits, Stichting Bende van de Witte Veer.

Talkshow HIER
Er is altijd muziek, er zijn interviews, we laten kunst zien, duiken in de boeken en nog veel meer. Het publiek mag ook een grote rol spelen tijdens de show. Maar het is ook een gezellige middag ontspannen met een hapje, een drankje en genoeg afleiding en ontmoeting. Jong en oud kan komen kijken en luisteren, maar ook onderdeel zijn van deze prikkelende, amusante talkshow die is gericht op cultuur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen