Zondag 7 juli de 2e editie van Wandel-Inge

Foto: WGF

Na een succesvolle eerste eitie zijn de voorbereidingen voor de tweede editie van Wandel-Inge in volle gang. Op zondag 7 juli 2024 zal jong en oud weer samenkomen om met elkaar het leven te vieren met in gedachte onze dierbaren. Dit jaar staan daarbij de goede doelen KIKA en de Hersenstichting centraal.

Wandel-Inge is een wandelevenement dat eens per jaar wordt georganiseerd in de gemeente Heusden. Het evenement staat voor ‘Vier het leven!’. We streven ernaar de fysieke en mentale gezondheid van jong en oud te stimuleren door samen, met elkaar, wandelend en vierend mooie herinneringen te maken. Met in gedachte onze dierbaren. Respect, vrijheid, gelijkheid en verdraagzaamheid zijn kernwaardes hierin.

Onze roots
De stichting is ontstaan ter nagedachtenis aan Inge van Bijnen, die zich onvermoeibaar inzette voor KIKA. Zij vormt het hart van het ontstaan van de stichting. En is de motivator en inspirator erachter.  De stichting Wandel-Inge zet Inge haar missie en inzet voor goede doelen voort en streeft ernaar dit met dezelfde passie te doen zoals Inge dat deed.

De wandelNGEn
Deelnemers aan Wandel-Inge kunnen zich inschrijven voor diverse afstanden. Na een succesvol eerste jaar is er dit jaar de 25KM afstand bij gekomen:

  • 25 km: start 09.00 uur
  • 15 km: start 10.00 uur
  • 10 km: start 11.00 uur
  • 5 km: start 12.00 uur

Inschrijven kan via: www.wandel-inge.nl

Festival
Vanaf 12.00 uur is het festivalterrein van Wandel-Inge aan Sportpark De Hoge Heide (voetbalvelden Vlijmense Boys) geopend. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen! Met optredens van o.a. Henk Bernard, Jimmy van Zetel, Bjorn Koningstein en meer, kan met elkaar het leven worden gevierd met in gedachte onze dierbaren! Waarom? Omdat zij ook zouden willen dat we dat doen!

De organisatie hoopt zo veel mogelijk inschrijvingen te mogen ontvangen voor dit mooie evenement.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen