Lotgenotenbijeenkomst voor patiënten met lymfklierkanker én hun naasten

Foto: TOON

Woensdag 26 juni om 13.30 uur bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker zal er een lotgenotenbijeenkomst voor patiënten met lymfklierkanker én hun naasten.

De diagnose lymfklierkanker heeft een grote invloed op je leven. Daarom organiseren wij samen met patiëntenorganisatie Hematon een lotgenotenbijeenkomst voor patiënten met lymfklierkanker én hun naasten op woensdag 26 juni van 13.30 – 15.00 uur.

Hematon is de patiëntenorganisatie voor patiënten met bloed- en lymfklierkanker. Hematon zorgt voor betrouwbare informatie en zet zich in voor een betere kwaliteit van leven. Zij vinden het belangrijk dat patiënten en ex-patiënten mee kunnen doen in de maatschappij.
Hematon maakt het mogelijk om kennis en ervaringen te delen.

De bijeenkomst op 26 juni heeft een kleinschalig karakter. Het doel is met elkaar in gesprek gaan over het leven met lymfklierkanker en van elkaars ervaringen te leren. Er is volop ruimte voor jouw vragen. Patiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Graag vooraf even aanmelden via 0416 – 652734 of [email protected]

TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
Tel.: 0416 – 65 27 34
Email: [email protected]
www.inloophuistoon.nl

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen