Energiek Heusden viert 10-jarig bestaan met feestelijke bijeenkomst

09 okt , 17:05 Nieuws
piepschuim
Energiek Heusden
Op dinsdag 15 oktober a.s. viert Energiek Heusden haar 10-jarig bestaan met een feestelijk programma in de Voorste Venne te Drunen. Het belooft een inspirerende en gezellige avond te worden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar wees er wel snel bij, want vol=vol. Aanmelden is verplicht via dit formulier.
Het programma ziet er als volgt uit:
We starten om 19.30 uur met het informatief programma. Eric van der Steen verzorgt de aftrap en neemt ons mee door 10 jaar Energiek Heusden en het programma van de avond.
Voorzitter Frie van Hulten zal stilstaan bij enkele belangrijke mijlpalen uit de 10-jarige geschiedenis. Begonnen als een klein clubje van enkele gedreven vrijwilligers; uitgegroeid tot een levendige energiecoöperatie van bijna 650 leden.
Vervolgens neemt Dennis Wilt, bekend van het weer op TV bij SBS6 en meteoroloog van Weer.nl, ons mee in het veranderende klimaat en de gevolgen daarvan op ons dagelijkse leven. Hoe kunnen we met nieuwe energie naar een duurzamere wereld?! Met als titel “Meer dan weer” belooft het een zeer boeiende presentatie te worden. Bekijk hier het filmpje van Dennis.  
Daarna is het de beurt aan theatergroep Burger Koekoek – voorheen Piepschuim. Theatergroep Burger Koekoek vertelt de verhalen van ons klimaat: geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een optreden vol prachtige muziek, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Zodat je daarna die verhalen verder kunt vertellen. Bekijk hier het filmpje van Burger Koekoek.
Het informatieve gedeelte sluiten we rond 21.30 uur af.
Na afloop is er een gezellig samenzijn in de Foyer onder het genot van een hapje en een drankje.
Inschrijven is wel verplicht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar schrijf je wel snel in, want vol=vol. Aanmelden via dit formulier is verplicht.