Weer een gezellige kaartavond in D’n Elshof

09 okt , 15:56 Nieuws
kaarten sept 1
KBO Elshout
Op iedere 2de en 4de vrijdag van de maand wordt er gekaart in D’n Elshof in Elshout georganiseerd door KBO Elshout. Er wordt zowel rikken als jokeren gespeeld. Op vrijdag 11 oktober gaat de zaal vanaf 19.00 uur open en krijg je door loting je plaats toegewezen en daarover wordt niet gediscussieerd.
Om 19.30 uur wordt begonnen met kaarten. Men speelt 40 potjes met rikken en 25 potjes  jokeren. Je betaald € 3.- om mee te doen  en dat is incl. een kopje koffie/thee en als je geluk hebt val je ook nog in de prijzen van die avond. De score wordt bijgehouden zodat aan het eind van het seizoen de beste speler/ster bekend gemaakt kan worden. Er wordt wel fanatiek gespeeld want iedereen wil winnen maar zeker niet met het mes op tafel. Kom eens een keertje meespelen.
Het kaarten is evenals het kienen een activiteit van KBO en om hieraan mee te doen hoef je geen lid te zijn. Maar lid worden heeft alleen maar voordelen want je kunt deelnemen aan heel veel leuke activiteiten zoals je kunt lezen verderop in dit bericht Een lidmaatschap kost € 28.- per jaar alleen…… als nieuw lid  is het kwartaal waarin je je aanmeldt gratis en daarna betaal je naar verhouding het aantal maanden wat nog over is in dat kalenderjaar      ( een lidmaatschap loopt van januari tot januari)
Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost? En eigenlijk kost dat lidmaatschap maar drie euro want je krijgt bij veel zorgverzekeraars 25 euro terug van je lidmaatschap als je collectief via KBO verzekerd bent. Want ook dat kan, via KBO een zorgverzekering en energie abonnement afsluiten. Scheelt altijd in de kosten
En je mag deelnemen aan alle activiteiten en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel één. Zoals bv een workshop of excursie  Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen.  Wat denk je van de fietstocht op de eerste maandagmiddag en de derde woensdagochtend van de maand van maart tot november. Kaarten en kienen twee maal per maand.
Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Korting krijg je op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels in de gemeente Heusden. En dan is er ook nog de website, goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al georganiseerd zijn. Daarop vind je ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is. En elk nieuw lid krijgt een presentje!
Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website https://www.kbo-elshout.nl/  en je doet gelijk vanaf dag één al mee.