Het was genieten tijdens het Midzomer Festival

jun 15 , 7:35 Nieuws
dsc 6550
Het Midzomeravond Festival, georganiseerd door Het Groot Dwergonisch Mannenkoor op vrijdagavond 14 juni, beloofde een warme, gezellige en muzikale zomeravond te worden. Het evenement vond plaats in de Vennezaal van De Voorste Venne en was een groot succes.
Maar dat het een mooie avond zou worden kon ik niet anders als de lijst van optredende artiesten doorneemt. Elshouts AkKOORdje. Dit meezingkoor uit Elshout opende het festival met hun aanstekelijke en populaire repertoire. Onder leiding van hun nieuwe dirigent Harrie van der Steijn zorgden de 65 leden voor een levendige start van de avond. Show Poporkest Mixed Up mocht daarna het publiek verder muzikaal verwennen. Dit orkest van Harmonie Drunen, bestaande uit ruim 30 muzikanten, bracht een dynamische en energieke show onder de muzikale leiding van Neil van der Drift.
Ja het is geen feestje als het Het Groot Dwergonisch Mannenkoor niet is geweest zou je bijna zeggen. Het organiserende koor, bekend om hun enthousiaste uitstraling en Nederlandstalige pareltjes, zorgde voor een meeslepende performance. Onder leiding van Ton van Baest zongen ze de bekendste hits, waarbij het publiek enthousiast meezong en danste. Wederom kregen ze het voor elkaar om een polonaise vorm te geven met de aanwezige gasten. De avond werd afgesloten door Yes! Soul & Disco, een oogverblindende zangformatie uit Den Bosch. Deze zangeressen, geïnspireerd door iconen als Donna Summer, The Pointer Sisters, Aretha Franklin, Stevie Wonder, en Gloria Estefan, brachten een geweldige mix van soul- en discomuziek, wat zorgde voor een knallende afsluiting van de avond.
De polonaise werd gelopen en de sfeer was uitgelaten en feestelijk. Fotograaf Roland van Riel, namens Heusden Nieuws, was aanwezig om het evenement vast te leggen. Hij heeft een prachtige foto-impressie gemaakt, waardoor iedereen nogmaals kan meegenieten van deze onvergetelijke avond.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail