Picknick in het Park

06 jun , 15:30 Nieuws
1000018690
Over een paar weken is het zover, de 2e editie van Picknick in het Park! Op zondag 30 juni 2024 tussen 15:00 en 19:00 uur bruist het van de activiteiten in het Van Greunsvenpark in Vlijmen.
1000019263
VERSCHILLEN VERBINDEN is dit jaar het jaarthema van de gemeente Heusden. Dit uit zich tijdens ons evenement in de verbindingen die we onder andere met Vluchtelingenwerk, Bibliotheek Heusden en lokale ondernemers en verenigingen hebben gelegd. Het park gevuld met lekkernijen vanuit allerlei verschillende culturen: Surinaams, Vietnamees, Hollands, Oekraïens en Turks. Er is ook een drankkar aanwezig voor een verfrissend glaasje.
Er is een kidscorner met schminken, knutselen, een stormbaan en waterballen. Bibliotheek Heusden zorgt voor leuke voorleesverhalen.
Dit jaar hebben we een mooie samenwerking met de Ondernemersvereniging Groot Vlijmen. Er is een flink aanbod van livemuziek en optredens. Dit gaat het park en rondom het centrum van Vlijmen voor veel gezelligheid zorgen.
1000018691
Daarnaast organiseren de ondernemers een gevulde picknickmand. Deze zijn vanaf vandaag tot en met 27 juni te reserveren bij Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers en na bestelling op te halen op zondag 30 juni bij bovengenoemde winkel. Voor meer informatie volg onze Facebookpagina Picknick Vlijmen.
Een heerlijke picknick, waarbij wij zorgen voor een gezellig kleedje, tafels en banken om zo te kunnen genieten van alle gezelligheid in het park. Van muziek tot foods, drinken en entertainment voor de kids.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een