Wethouder Jeroen van den Bosch opent expositie Fotoclub Photo Shoot 4 Fun

05 okt , 16:54 Nieuws
img 5332
Ad Hartjes
Op zaterdag 5 oktober was het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt weer haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). Wethouder Jeroen van den Bosch opende deze tentoonstelling openen. Fotograaf Ad Hartjes was bij de opening aanwezig.
Zoals se naam al zegt het gaat om de FUN. Helaas heeft deze expositie voor ons  een verdrietig tintje. Vorig week maandag is lid van de vereniging Ad van de Langenberg vrij plotseling overleden. Ter ere van Ad worden er een bord met zijn fotowerken van de afgelopen jaren getoond gaan worden. 
De leden van de fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “Avond-/Nachtfotografie", de solo opdracht “Spiegeling in water in zwart/wit” en de clubopdrachten "de Rode Draad" en “Alfabet”.
Tijdens deze tentoonstelling kan er door de bezoekers weer veel gepuzzeld worden om bij een foto een juiste letter van het Alfabet te zoeken. De slagzin is vereenvoudigd, maar er zal goed naar de juiste oplossing gezocht moeten worden
Meer informatie is straks terug te vinden op onze website https://www.ps4fun.nl en op de openbare Facebook pagina https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van de fotoclub en de tentoonstelling.
U bent ook nog van harte welkom op zondag 6 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.