Nu & Morgen week 10 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 10 aan  en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 10 met o.a De Vuelta komt eraan, aanslagen OZB, wie nomineer jij?, werk aan de weg, fietsvalpreventie, Coronavirus, mooie beoordeling voor baanbrekers en bekendmakingen.

De Vuelta komt eraan
De 75ste editie van de Ronde van Spanje gaat van start in Nederland en dat is bijzonder! Slechts drie keer eerder startte deze wielerronde buiten Spanje. En nog meer bijzonder is dat de Vuelta onze gemeente aan doet!

Aanslagen OZB
Heb jij al een brief ontvangen met de nieuwe WOZ-waarde van je woning en het bedrag dat je dit jaar aan Onroerende-Zaakbelasting (OZB) moet betalen?

Wie nomineer jij?
Ken jij een sporter die mooie sportprestaties heeft geleverd in het afgelopen jaar? Of ken je een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? En je kent vast een ondernemer of winkelier uit je buurt die zich met zijn bedrijf inzet voor onze samenleving? Nomineer hen dan snel voor een bijzondere award: een Dromen.Doen.Heusden.-award!

Werk aan de weg
Vanaf maandag 2 maart zijn de werkzaamheden gestart aan de Lipsstraat in Drunen en deze duren tot 20 maart.

Fietsvalpreventie
Wist je dat er jaarlijks 10.000 fietsers gewond raken door fietsongevallen? De helft hiervan is ouder dan 60 jaar. Senioren zijn niet per se brokkenpiloten. Wel fietsen zij vaker en zijn ze fysiek kwetsbaar: de gevolgen van een val zijn dan ook vaak ernstig. Meer info 

Coronavirus
Het nieuwe coronavirus heeft inmiddels ook Nederland bereikt. In provincie Noord-Brabant zijn meerdere mensen besmet geraakt met het virus.

Mooie beoordeling voor Baanbrekers
De dienstverlening van Baanbrekers is goed in orde. Dat kun je concluderen uit het onlangs gehouden onderzoek naar de tevredenheid van de Participatiewetcliënten, van de uitvoeringsorganisatie voor sociale zaken en sociale werkgelegenheid van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Meer info

 

Nu & Morgen week-10-2020 Nu & Morgen 4 maart 2020
Nu & Morgen week-09-2020 Nu & Morgen 26 februari 2020
Nu & Morgen week-08-2020 Nu & Morgen 19 februari 2020
Nu & Morgen week-07-2020 Nu & Morgen 12 februari 2020
Nu & Morgen week 06-2020 Nu & Morgen 5 februari 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties